Fit-Out Destelbergen en Lochristi

Groepslessen

Onze groepslessen zijn er voor iedereen. Van heel intens tot ontspannend, van creatief tot klassiek. Je kan kiezen uit 18 verschillende groepslessen. Onze ervaren trainers zijn experten qua inhoud en aanpak in een stimulerende omgeving.

Klik hier voor het lesrooster in Destelbergen
Klik hier voor het lesrooster in Lochristi

Maak gratis kennis met fitness bij Fit-Out

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.


 

Wil je ook fitter en gezonder leven? Ervaar Fit-Out in Destelbergen en Lochristi met een Gratis Proefweek. Wij bieden individueel fitness, eGym, Personal Training, voedingsbegeleiding, een breed aanbod aan groepslessen en nog veel meer. Benieuwd welke lidmaatschap er bij jou past? Doe vrijblijvend de lidmaatschapstest

 • Adem & Relax

  Adem & Relax

  In deze stresserende en onzekere tijden is er meer dan ooit nood aan een eenvoudige , effectieve en duurzame manier om te 'ontstressen'.

  Read more
 • Get Active

  Get Active

  Get Active is een groepstraining voor starters waarbij lenigheid, kracht -en conditie worden getraind op een aangepast niveau.

  Read more
 • Stability training (senioren)

  Stability training (senioren)

  Een specifieke training om bekken, rug, buik te trainen op een rustige en aangename manier. Evenwicht en lenigheid zorgen voor een betere stabiliteit bij elke activiteit.

  Read more
 • Yoga

  Yoga

  Yoga helpt om meer souplesse te vinden en meer kracht in de zwakkere delen van je lichaam. Je ontdekt spieren dat je nog niet eerder gebruikt hebt, waardoor je een betere voeling krijgt met je lichaam.

  Read more
 • BBB

  BBB

  De klassieker onder de groepslessen. De nadruk ligt op Borst-Buik-Billen, maar ook de armen en het zitvlak worden getraind. Door middel van cardio- en krachtoefeningen train je gericht de "probleemgebieden" en verbrand je veel calorieën. Ideaal als je wilt afvallen en

  Read more
 • Pilates

  Pilates

  Pilates onderscheidt zich op een aantal punten van andere vormen van training zoals fitness of yoga. Het lichaam wordt als een geheel beschouwd zodat bij elke oefening meerdere spiergroepen tegelijk aan bod komen.

  Read more
 • Core Training

  Core Training

  Core Training is een intensieve workout, waarbij alle oefeningen vertrekken vanuit de 'core'. Buik-, rug- en bilspieren worden getraind en versterkt! - Is nuttig voor mensen van alle trainingsniveau's - 45 minuten

  Read more
 • Zumba

  Zumba

  Dansen op Zuid Amerikaanse ritmes is je ding. Of nog nooit geprobeerd? Dan is hier je kans met relatief eenvoudige dansbewegingen, een straffe beat, een strak ritme en een bak beweegplezier.

  Read more
 • Beach Fit

  Beach Fit

  Shape your body voor de zomer. Een work out die gericht is op wat we in de zomer nog meer waarderen: strakke spieren en een mooie houding.

  Read more
 • Power Yoga

  Power Yoga

  Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van Yoga. De fysieke houdingen ondersteun je met ademtechnieken. Poweryoga kent variatie in de lessen en houdingen, waardoor iedere sessie weer anders is.

  Read more
 • Body Pump

  Body Pump

  Body Pump is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Je spieren zullen mooier van vorm worden en steviger aanvoelen.

  Read more
 • Dance

  Dance

  Dance is een eenvoudige, aanstekelijke dans workout. Het voelt als een avondje uit met je vrienden. De opzwepende beats zorgen ervoor dat je lekker mee wilt dansen. Iedere week oefen je de verschillende moves tot je deze onder de knie hebt.

  Read more
 • FBW

  FBW

  FBW is een Full Body Workout waarbij kracht, snelheid, uithouding, flexibiliteit en stabiliteit gecombineerd worden op verschillende manieren.

  Read more
 • Indoor Cycling

  Indoor Cycling

  Sfeervolle fietstraining in groepsverband. Op muziek en onder begeleiding klim je naar ongekende hoogtes, leg je heel wat kilometers af en versla je jezelf tijdens de sprint op onze spinning bikes!

  Read more
 • Tabata

  Tabata

  Tabata is een hoog intensieve intervaltraining waarbij eenzelfde oefening gedurende 4 minuten met een vast trainings- en rustprotocol wordt uitgevoerd. De 5 motorische basisvaardigheden worden optimaal getraind door het uitvoeren van een 6-tal verschillende oefeningen

  Read more
 • Body Combat

  Body Combat

  Body Combat is een krachtige en energieke cardio-workout geïnspireerd op bewegingen uit het boksen, karate, Taekwondo, Muay Thai. Wij motiveren je om het maximale uit jezelf te halen en je leert in een mum van tijd de verschillende punch-en traptechnieken.

  Read more
 • Body Jam

  Body Jam

  Body Jam is een verslavende dans-workout waarbij het doel is jezelf te verliezen in de bewegingen en de muziek. Je danst de laatste nieuwe dansstijlen (hiphop, streetdance, house) op de coolste muziek.

  Read more
 • M's Bootcamp & Boxing

  M's Bootcamp & Boxing

  M’s bootcamp/Boxing is een high intensity work-out van 50 minuten, waarbij het volledige lichaam wordt getraind door middel van loop-, roei- en kracht oefeningen of boks– en kracht oefeningen.

  Read more
Welkom
Hoog Niveau

"Voor mij is het duidelijk, ik blijf op hoogte trainen!"

Jeroen Quaedvlieg
 Jeroen Quaedvlieg

"Ik ben van een 7,8 score naar een 8,9 gegaan terwijl ik niet het gevoel had dat ik zwaar had getraind!"

Isabelle Despeghel
 Isabelle Despeghel

"Ik blijf Fit-out steunen!"

Talbeau Elmizziani
Talbeau Elmizziani

"Op 1 jaar tijd is kenneth 20 kg afgevallen en maar liefst 3 fitheidsniveaus gestegen"

Kenneth Vandebroek
Kenneth Vandebroek

"We zijn allebei 10 kg afgevallen en voelen ons super"

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans

"-6kg, strakker, energiek en een goed gevoel. Dankzij fit-out en hun top team"

Stephanie Van De Walle
Stephanie Van De Walle

"Persoonlijke begeleiding - het zijn geen loze woorden bij Fit-out"

Michael Desmidt
Michael Desmidt

"Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam."

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock