Bij Plaza Fit & Healthclub Oldenzaal kun je naast individuele fitness en groepslessen als Spinning en Yoga ook terecht voor squash, Personal Training en fysiotherapie! Ook wanneer je wilt afvallen heeft Plaza Oldenzaal een zeer geschikte methode: Slim Fitness! Probeer het uit met de Gratis Fitness Proefweek

Gratis Proefweek Fitness

Fitness in groepsverband: lekker samen sporten bij PLAZA in Oldenzaal! 

Bij sportschool PLAZA Fit & Healthclub in Oldenzaal worden er wekelijks meer dan 12 verschillende fitness groepslessen gegeven. Je traint in groepsverband, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur en op de meest opzwepende muziek. Groepsfitness gaat volgens een vast groepslesrooster en zit geheel inbegrepen bij een fitnessabonnement van Plaza.

Groepslessen aanbod PLAZA Fit & Healthclub

Sterker worden, een betere conditie of meer vet verbranden? Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod van fitness groepslessen. Klik op een groepsles voor meer informatie.

Full Body Workout Core Training SH'BAM
Body Balance GRIT Strength Yoga

Body Pump
Bokszaktraining

RPM Spinning
Body Step

55+ Club
FunXtion

Start nú (samen) met een Gratis Proefweek

Lijkt het je leuk om een week lang aan verschillende groepslessen mee te doen bij PLAZA Fit & Healthclub? Meld je dan snel aan voor een Gratis Proefweek door onderstaand formulier in te vullen. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Bij Plaza Fit & Healthclub Oldenzaal kun behalve voor individueel fitness en fitness groepslessen als Spinning en Yoga ook terecht voor squash, Personal Training en fysiotherapie! Ook wanneer je wilt afvallen heeft Plaza Oldenzaal een zeer geschikte methode: Slim Fitness

Highlight 1

Milon Cirkel

Plaza Fit & Healthclub in Oldenzaal heeft een Milon Cirkel, een uniek trainingsconcept tot 15x meer resultaat!

meer informatie
Highlight 2

Afvallen

Verander actief je levenswijze en neem deel aan de afslankchallenge. Voel jezelf trotser en vitaler dan ooit!

meer informatie

Plaza helpt mij bij het behalen van mijn doelstelling. Ik ben erg tevreden over de sportschool!

Rick
Rick

De trainers bij Plaza helpen mij enorm, daarnaast is de sfeer ook erg goed!

Sanne
Sanne